Немексия Превъзходство

Еволюцията е отдавна забравена. Оцеляхте по време на Апокалипсиса и получихте своето Изкупление. Предстои да бъде написана нова глава в историята на Немексия. За първи път в историята на играта ще се състезавате с играчи от далечни вселени без да напускате своята Галактика.

Представяме ви Галактическата Арена, могъщо място за през-вселенски битки. Където може да тествате своите стратегии срещу хиляди нови врагове. Просто трябва да изпратите корабите си и да изчакате играта да ви намери противник. С всяка спечелена битка ще се издигате в нова класация в специален турнир и ще получавате нова валута, която може да използвате, за да поправите загубени единици в Центъра за поправка.


Ще станете свидетели и на пълна промяна на текущата система с турнири. Всеки турнир ще бъде разделен на три лиги: Бронзова, Сребърна и Златна, където топ 10 играчите от всяка лига ще печелят уникални награди в различните турнири. Ако успеете да стигнете до челните позиции на Златната лига също така ще ви наградим с Легендарен предмет за вашия Адмирал или уникална картинка на планета.

Не губете повече време и пригответе най-силния си флот, защото сме изправени пред нова ера. Ерата на Превъзходството.

Научете повече, като се присъедините към космическите битки сега! Играйте безплатно на www.nemexia.bg

Нагоре