Моментални

Информация

Моменталните услуги ви позволяват да се възползвате от техните бонуси веднага. Те имат ограничение за използване и изискват Кредити за да бъдат активирани. Има няколко вида Моментални услуги:

 • Закупуване на ресурс;
 • Моментален строеж;
 • Моментално проучване;
 • Закупуване на Озон;
 • Протекция;
 • Ваканция;

Закупуване на ресурс

Играчите имат правото да закупуват допълнително Икономически ресурси, за които се заплаща с Кредити или Звезди. Тази опция е достъпна 1 път на всеки 24 часа на всяка планета. Това ознава, че от всяка планета може да ипозлвате тази опция независимо от другите планети. Ресурсът, който получавате е равен на 10 часовия добив на планетата, на която правите покупката.

 • Тази опция струва 45 кредита или 8 Звезди.

Имайте на предвид, че ако закупите ресурс, но не разполагате с достатъчно място да го съхраните, ресурсите които са над лимита на вашите складове ще бъдат загубени.

Моментален строеж

Играчите разполагат с опция незабавно да завършат текущ строеж. Тази опция се заплаща с Кредити. Цената за незабавно приключване на строежа зависи от оставащото време на строежа.

Може да използвате тази опция само, ако строителството е започнало.

Моментално проучване

Играчите имат на разположение опцията за незабавно завършване на наука. Тази опция се заплаща с Кредити. Нейната цена зависи от времето, което е необходимо за изследването на науката.

Може да изпозлвате тази опция само, ако изследванието на науката е започнало.

Науката "Паралелни вселени" не може да бъде завършена незабавно.

Закупуване на Озон

Количеството Озон на вашата планета е важен фактор за климата и екологията. По тази причина съществува възможност за закупуване на озонов слой, който незабавно се добавя към вашия текущ Озон. Озоновия слой се заплаща с кредити.

Всяко количество на Озон, което закупите и е над лимита се губи.

Протекция

Протекцията е Премиум услуга, която прави невъзможно за никого да атакува, шпионира или изпраща пиратски полети на играча, който я е активирал. Играчът е все още в състояние да използва своя акаунт нормално, с изключение на това, че той може да атакува и шпионира само неактивни играчи. Всички останали полети за този Играч са разрешени. Протекцията трае 72 часа. След като изтече играчът трябва да изчака 48 часа, за да активира следващата (без значение дали изтеклата Протекция е нормална или платинум).

 • Този мод не може да ви предпази от вече пуснати полети. Протекцията спира бъдещи такива.
 • Протекцията може да се активира веднъж на месец (в този случай се счита календарен месец - за пример: от 1 до 31 Януари), но играча може да активира Платинум Протекцията, ако има нужда от повече време за възстановяване или да събере флота. Играчът може да активира много Протекции за 1 рунд, ако се нуждае от това.

Първата активация на Протекцията е безплатна, а всяка следваща струва 50 кредита повече от предходната до седмата. Когато рунда започне отначалото броя на протекциите започва от 0.

Ваканция

Ваканционния мод е за играчи, които по една или друга причина времменно няма да бъдат в състояние да играят със своя акаут. Активацията на Ваканционния мод тотално блокира акаунта на играча - спира се добива на ресурс, няма строеж на сгради, кораби или защитни единици, играчът не може да пусне никакви полети и никакви полети не могат да бъдят пуснати към играча.

 • Този мод не ви защитава от полети, които са вече стартирали. Ваканцията ще ви защити само от бъдещо изпращане на полети.
 • Модът трае 7 дни освен, ако играчът не го спре сам.
 • Ако играча иска да спре Ваканционния мод в първите 24 часа от неговата активация, той ще трябва да заплати 100 Кредита.
 • След като Ваканционния мод е изтекъл или е бил спрян от играча, той трябва да изчака 48 часа преди да пусне друг (без значение дали мода е бил нормален или Платинум).
 • Всеки играч може да използва до 3 Ваканционния мода за 1 месец, освен акцивацията на Платинум Ваканция(в този случай под 1 месец се разбира 1 календарен месец; за пример: от 1 до 31 Януари).

Ако играч не влезе повече от 14 дни в акаунта си по време на Ваканция неговите ресурси се редуцират до 500 000.

Нагоре