Настройки на акаунта

Смяна на парола

Всеки играч може да смени паролата си, с която влиза в акаунта си. За да го направитрябва да отвори меню “Лични” след това натисни на “Опции”.

Там може да видите, че промяната на паролата ще се отрази и на други ваши акаунт, които притежавате.

Под “Сменете паролата си” има три полета, където играчът трябва да сложи старата си парола, новата си паролаи да потвърдят новата парола. След като попълните полетатанатиснетена “Запази промените”. Отсега нататък играчът трябва да влиза с новата си парола във всичките си акаунтаи, свързани с този.

Рестартиране на акаунт

Вие можете да рестартирате вашия акаунт за да започнете отначало. Вие може да направите това от меню Лични->Опции. След това вие трябва да напишете вашият Емайл и парола, и да натиснете на “Рестартирайте акаунта ми”. След като това е направено акаунта ще бъде рестартиран след 24 часа, повреме на това време играчът може да откаже рестартирането. Вие трябва да знаете, че ще изгубите всичките си Планети, сгради, кораби, ъпгрейди и т.н. След като акаунтът е рестартираниграчът може да избере своята Раса отново.

Имайте предвид, че вашият Съветник ще бъде рестартиран, но вашите Постижения няма.

Имайте предид, че играта ще започне отново само за играчът, който е рестартирал акаунта си, което няма да се отрази на останалата вселена.

Също така ако искате да рестартирате акаунта си не трябва да имате никакви изходящи или входящи полети, включително шпионажи. Трябва да върнете всички ваши кораби преди да може да завършите процедурата.

Нагоре